„FOOD BY COOR”

Lelkesedésünk és elkötelezettségünk tovább fokozzák vendégeink jó élményeit, ügyfeleinket pedig közelebb hozzák csalogató éttermeinkhez.

A „FOOD by Coor” a mi éttermi koncepciónk személyzeti étkezdék számára. A „FOOD by Coor” a színvonalas szolgáltatás, a jó minőségű alapanyagokból készült, jól elkészített ételek, az átgondolt forgalom és a pozitív összbenyomás záloga.

Hat lényeges alappillér

A vendégnek tudnia és pontosan érzékelnie kell, ha egy FOOD by Coor étterembe tér be. Koncepciónk jól átgondolt, és hat alapvető pilléren nyugszik:

1. Ügyfél-specifikus megoldások és vállalások

A felelősség elkötelezettséget szül, és decentralizált irányítási modellünk lehetővé teszi számunkra, hogy elkötelezett éttermi személyzetet és személyre szabott megoldásokat biztosítsunk.

2. Felügyelt nyersanyagok, házon belül elkészítve, a jobb minőségű ételekért

A profi, elkötelezett séfek által, odaadóan elkészített jó minőségű, felügyelt nyersanyagok jobb és egészségesebb ételeket jelentenek.

3. Személyes találkozás és magas szintű képzettség

Saját képzési csomagjaink és „csillagos szolgáltatás” koncepciónk azt jelentik, hogy aktívan törekszünk az ügyfelekkel való személyes kontaktus és a szolgáltatás állandó javítására.

4. Jobb környezet és az étel élvezete

A jól átgondolt, modern, mégis időtlen vizuális hatás építészeti és akusztikai ismereteinkkel ötvözve megteremtik a megfelelő lehetőségeket a jobb környezethez és az étel élvezetéhez.

5. Gördülékeny forgalom és rövidebb sorok

Az alapos logisztikai szakértelem és a legkorszerűbb értékesítési megoldások gördülékenyebb forgalmat és rövidebb sorban állást tesznek lehetővé.

6. Hatékonyság és hosszú távú fenntarthatóság

A központi beszerzési megállapodások, a hatékony folyamatok, a koordinált erőforrások és a környezetvédelmi szempontokra helyezett hangsúly jó ár-érték arányt és fenntartható megoldásokat eredményeznek.