Kávé és italautomata

Manapság egy jó kávé fontos része a munkahelyi élménynek. A Coor Svédország legnagyobb forró- és hidegital-forgalmazója a munkahelyeken, így ezen a területen hatalmas tudással és tapasztalattal rendelkezünk. Segítünk ügyfeleinknek abban, hogy eltérő igényeik szerint megtalálják a megfelelő választékot és minőséget étel- és italautomaták, valamint nyersanyagok tekintetében.

A forró és hideg italok forgalmazása gyakran a következő feladatokkal együtt jár:

  • Kávé- és vízadagolók optimális választékának elkészítése az ügyfél teljes fogyasztása és a helyszín típusa alapján
  • A különböző típusú italautomaták és kávéaromák tökéletes keverékének azonosítása
  • Az ügyfél automatáinak finanszírozása azok teljes hasznos élettartamán át
  • A gépek és környezetük tisztítása
  • Kávé, tea, cukor, tej és egyéb hozzávalók rendszeres feltöltése
  • A gépek tervezett műszaki karbantartásának elvégzése
  • A hibakeresés elvégzése és gondoskodás az üzemképtelen gépek cseréjéről

Egyre többen választják az organikus kávét

A normál kávé lecserélése organikus kávékra 67%-kal csökkenti a széndioxid-kibocsátást, ami évente és kávégépenként 900 kg helyett évente és gépenként csak 300 kg-to jelent. A Coor szeretne részt venni egy zöldebb világ kialakításában, és valamennyi ügyfelének azt javasolja, hogy kizárólag organikus kávét kínáljanak dolgozóiknak. Jelenleg a Coor automatái által kínált kávék 50%-a organikus, célunk pedig az, hogy 2013-ra már megrendelőink túlnyomó többsége organikus kávét kínáljon dolgozóinak.

Sok kutatás mutatja azt, hogy a kávé fontos része az emberek munkahelyi élményének. Forduljon hozzánk bizalommal, hogy megvitassuk, miként segíthetnénk dolgozói részére fenntartható, jobb kávét kínálni, méltányos áron.